Kino4ua.com
R

Ліззі

Рік:
Ор. назва:
Lizzie
Країна:
США
Режисер:
Крейг Уілльям Макнейлл
Тривалість:
01:45:28
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) HDrezka Studio
Основні дії картини розгортаються на території Сполучених Штатів Америки, в дев'яностих роках дев'ятнадцятого століття. 1892 рік, Сполучені Штати Америки. У величезний особняк, де живе древній аристократичний рід, влаштовується на роботу молода дівчина на ім'я Бріджит Салліван. Бріджит - звичайнісінька служниця, яка втратила батьків в ранньому дитинстві, була віддана на виховання в жіночий інтернат і тепер нарешті змогла вирватися з цього жахливого місця, просоченого духом помилкового християнського вчення і жорстокості. Влаштувавшись на роботу служницею в будинок сім'ї Борден, вона дуже скоро стає неймовірно дружній з дочкою господаря маєтку на ім'я Ліззі Борден. Дуже скоро Бріджит дізнається, що Ліззі не має ніяких теплих почуттів до своєї мачухи - місіс Борден, на якій батько одружився всього кілька років тому. Мати Ліззі померла, і дівчина дуже зла на батька за те, що він взяв у дружини таку надокучливу і гордовиту жінку. Незабаром в будинку сім'ї Борден відбувається жахлива трагедія. Бріджит виявляє господаря будинку і його дружину мертвими, а тіла їх усіяні десятками ударів сокирою. Головною підозрюваною в цьому звірячому злочині стає сама Ліззі Борден, яка завжди відкрито виявляла свою ненависть до мачухи і неприязнь до батька. ©Kino4ua Ліззі 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?