Kino4ua.com
PG-13

Ненависть, яку ви породжуєте

Рік:
Ор. назва:
The Hate U Give
Країна:
США
Режисер:
Джордж Тіллман мол.
Тривалість:
02:13:43
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Найчастіше Старр здається, що вона існує в кількох світах. Дівчина проживає в бідному неблагополучному районі, де небезпека чекає буквально на кожному кроці. Тут торгують наркотиками, вбивають людей, а поліція не встигає затримувати всіх підозрюваних. Вона прекрасно розуміє, що ніколи не змогла б відвідувати місцеву школу, тому що обстановка там, м'яко кажучи, завжди напружена. Старр ходить в інший навчальний заклад, де ніколи не буває неприємних інцидентів. Однак головна героїня фільму не відчуває себе комфортно, так як вона темношкіра, а всі інші школярі білі. Проте дівчина вже змирилася з якоїсь прихованої ненавистю до своєї персони. Ніхто не хоче сприймати Старр як свою людину виключно через колір шкіри. Героїня остаточно розуміє, що її життя не буде простою, коли під час прогулянки з другом їх зупиняє поліцейський. Приятель дівчини ніколи не порушував закон, але коп запідозрив хлопця в наркоторгівлі. В результаті поліцейський просто вистрілив в невинного підлітка, який навіть не намагався чинити опір. Відразу Старр зрозуміла, що її завжди буде переслідувати расова ненависть. ©Kino4ua Ненависть, яку ви породжуєте 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?