Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вулиця Різника (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ripper Street
Країна:
США
Режисер:
Енді Вілсон, Том Шенкленд, Колм МакКарті
Тривалість:
00:55:15
Переклад:
Українська мова Індиго | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - NewStudio
Колись на вулицях Лондона лютував жорстокий маніяк, прозваний Джеком Різником. Скотланд-Ярд кинув на його піймання свої кращі сили, але вбивці вдалося уникнути покарання. Тепер, в квітні 1889, через півроку після загибелі кількох повій, в тому ж районі знайдено тіло молодої скрипальки Мод. Детективи припускають, що маніяк знову взявся за старе. Однак колишній військовий хірург, капітан Гомер Джексон, після розтину повідомляє колегам, що смерть дівчини - справа рук якогось наслідувача. Розслідують справу інспектор Едмунд Рід і сержант Беннет Дрейк, змушені, крім патрулювання вулиці Різника, побувати на фабриках, в барах, борделях і інших «злачних» закладах. Сліди приводять їх до творців першого порнографічного фільму ...
Але, крім таємничих вбивств дівчат, героям доводиться розслідувати і більш буденні справи. Так, в насильницької смерті шістдесятирічного чоловіка підозрюють підлітка Томаса. Але Рід не вірить в його винність, у чоловіка є свої міркування щодо вбивці. Інспектору доводиться вирішувати і особисті негаразди: його дружина Емілі досі не оговталася від втрати єдиної дочки. Після чергового розтину, проведеного Джексоном, з'ясовується, що в Іст-Енді почалася епідемія холери ... ©Kino4ua Вулиця Різника (1, 2, 3 сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?