Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Іван Княженко і Сірий Вовк 2

Рік:
Ор. назва:
Иван Царевич и Серый Волк 2
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Володимир Торопчин
Тривалість:
01:20:33
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

В одному заморському царстві в тридев'ятої державі живуть та поживають герої землі російської. Править царством вже старий, але дуже мудрий цар який проживає в палаці зі своєю дружною сім'єю.
Живе в палаці нудьгуючи і відчуваючи себе дуже самотньою дружина Івана царевича Василина прекрасна. Батько її тероризує тим що дочка вже рік як заміжня, а онуків він все ніяк не дочекається. Сама Василиса зовсім не думає про дітей вона хоче небезпечних і чарівних пригод в яких її повинен рятувати з лап лиходіїв її суджений чоловік Іван Царевич. Але останнім часом у них в сім'ї починається розлад Василиса постійно на нього бурчить бо його вічно не буває вдома. Сам Іван Царевич іноді цілими днями пропадає на службі зі своїм вірним другом і товаришем Сірим Вовком. Вдень і вночі вони бродять по межах імперії захищаючи її від всякого супостата і ворога лютого. І все про що він тільки мріє це не про те щоб повернутися в обійми коханої, а ще менше спати що б більше проводити часу на службі.

Бачачи все це Василиса вирішує хитрість і дуже ексцентричну авантюру. Вона вирішує спочатку змусити Івана Царевича ревнувати, а потім і зовсім інсценувати викрадення. Бачачи все це юний царевич спочатку розбирається зі старим придворним, що заходить в покої цариці. А після дізнавшись що вона викрадена відправляється на її пошуки. Але як відомо часто буває так що плануєш одне, а виходить по іншому. І царівну по-справжньому викрадають вороги держави. І тепер царевич разом зі своїм товаришем Сірим Вовком відправляються на пошуки дружини. Під час яких він потрапляє в ціле море комічних, а часом і небезпечних для життя пригод. Він починає свої пошуки зі свого царства, а після обходить всі земні володіння відправляється навіть на Місяць в пошуках коханої, що б вирвати її з лап хитрого і підступного ворога. ©Kino4ua Іван Княженко і Сірий Вовк 2 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.3
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Кіра
    Кіра
    13 грудня 2020 18:10
    + 0 -
    Глючить!!!!!!!!!!Будласка виправте це!