Kino4ua.com
PG-13

Мері та Макс

Рік:
Ор. назва:
Mary and Max
Країна:
Австралія
Категорія:
Режисер:
Адам Бенжамін Елліот
Тривалість:
01:32:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Мультфільм розповідає про довгу і міцну дружбу двох людей. Мері - маленька дівчинка, яка живе в Австралії. Незважаючи на свій вік, вона вже встигла пізнати багато розчарувань в житті. У школі інші діти постійно знущаються над нею і не хочуть дружити з-за того, що у неї велика і смішна родима пляма на обличчі. У своїх батьків вона теж не знаходить підтримки. Мати любить тільки пити і курити, а батькові взагалі плювати на все на світі. Де ще знайти маленькій дівчині опору в нудному і ідеалізованому Мельбурні? Дідусь якось розповів їй, звідки беруться діти, але Мері вирішила, що на дні пляшки їх знаходять тільки в Австралії. Хто ж розповість їй, як це відбувається в інших частинах світу, в інших країнах? Запитати нема в кого, та й питання начебто смішне, але Мері хоче знати. Тому вона вирішується написати листа випадковому жителю Америки. Лист отримує Макс. Йому вже міцно за сорок, але немає сім'ї, а є безліч проблем. Макс справжній ласун, за що платить наявністю зайвої ваги, а ще він не ходить на вулицю, не працює і боїться всього нового. Він відвідує лише психіатра, який марно намагається йому допомогти побороти страхи і комплекси. Прочитавши дивний лист, Макс знаходить свій обов'язок на нього детально і докладно відповісти. Так між двома абсолютно різними і розділеними сотнями миль людьми зав'язується листування. Тепер вони можуть допомогти один одному впоратися із самотністю їх буднів. ©Kino4ua Мері та Макс 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?