Kino4ua.com
R

Не брати живим

Рік:
Ор. назва:
Green Zone
Країна:
США, Великобританія, Іспанія, Франція
Режисер:
Пол Ґрінґрасс
Тривалість:
01:54:37
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Всі події починають відбуватися в атакованому Іраку. Під управлінням армії Сполучених Штатів Америки знаходиться зелена зона. Працівники спеціальних служб займаються пошуком небезпечної зброї, яка спрямована на масове знищення. Інформацію намагаються приховати, щоб про неї не дізналися інші люди. Але вивчення справи проходить неймовірно необ'єктивно і це стає відомо головному герою - офіцерові Рою Міллеру. Одночасно з цим він займається вивченням забороненої зброї.

Бачення питання у Міллера і командування значно відрізняється. Міллер усвідомлює, що надання своєї інформації про цю справу несе загрозу для власного життя. І тоді в справу вступають працівники секретного підрозділу ЦРУ. Після цього розслідування проводиться двома силовими структурами і головним героєм. Офіцеру не залишається нічого іншого, як балансувати між ними і підставляти під ризик власну безпеку, щоб отримати достовірні результати розслідування. Неможливо передбачити подальший розвиток подій, адже кожен бажає досягти певних досягнень і отримати інформацію першим. ©Kino4ua Не брати живим 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?