Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Великий Лебовськи

Рік:
Ор. назва:
The Big Lebowski
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Джоел Коен
Тривалість:
01:57:37
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Америка початок дев'яностих років, Каліфорнія, розквіт руху хіпі вже позаду, але багато хто з представників субкультури продовжують дотримуватися цього стилю життя. Ось і безробітний Джеффрі Лебовські або просто «Чувак» проводить дні за безтурботною грою в боулінг, розкурюванням косячка і келихом другим якогось пійла. Він веде життя пересічного немолодого хіпі і цілком задоволений собою. Але одного разу в квартиру Джеффрі заявляються два розлючених головоріза, що вимагають повернути гроші, які заборгувала їм нібито дружина Чувака. Розгублений хіпі не уявляє, про що говорять ці хлопці - він все життя залишався холостяком. Побивши Джеффа як слід, бандити оскверняють улюблений килим Чувака і йдуть, нарешті розібравшись, що сплутали його з кимось іншим. Пізніше наш герой розповідає про те, що трапилося своїм друзям з боулінгу, і один з них - ветеран війни Уолтер Собчак - він пропонує відвідати «того самого» Лебовські, поділитися некрасивою історією і зажадати з нього компенсацію за зіпсований килим. Великий Лебовські на ділі виявляється паралізованим старим-мільйонером, і після розповіді Джеффрі навідріз відмовляється давати йому гроші, заявляючи, що він тут ні при чому. Однак через деякий час сам зв'язується з чуваком і ділиться жахливою новиною - його молода дружина Банні викрадена, і за її життя вимагають мільйон доларів. Старий благає Чувака доставити кейс з грошима викрадачам і заодно перевірити, чи ті ж це бандити що увірвалися до нього в квартиру декількома днями раніше. Жалісливий Чувак переживає за дівчину і погоджується допомогти знерухомленому багатієві, але тут в плани втручається Уолтер, і події починають розвиватися за зовсім непередбачуваним сценарієм ... ©Kino4ua Великий Лебовськи 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?