Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Клуб ляльок (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dollhouse
Країна:
США
Режисер:
Девід Соломон, Джосс Відон, Тім Майнір
Тривалість:
00:43:19
Переклад:
Українська мова Кіно | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый (ТВ3)
Телесеріал розповідає про нові можливості людства. Головний герой - звичайний хлопець з глухої провінції, одного разу вирішує змінити своє життя на краще, і відправляється підкорювати столицю. У пошуках роботи він знаходить оголошення про компанію «Dollhouse», і укладає з її директором угоду.
Вранці хлопець дізнається, що навчився розмовляти на багатьох мовах світу, і розбирається абсолютно у всіх питаннях сучасного мистецтва. Він здатний зачарувати кого завгодно, адже у нього тепер є весь запас знань сучасності. Однак хлопець не може згадати, що його зробило таким всемогутнім. Він вирішує, у що б то не стало докопатися до істини, і повертається в офіс компанії, яка прийняла його недавно на роботу. ©Kino4ua Клуб ляльок (1, 2 сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?