Kino4ua.com
PG-13

Ангели Чарлі

Рік:
Ор. назва:
Charlies Angels
Країна:
США
Режисер:
Елізабет Бенкс
Тривалість:
01:58:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Чистый звук
Якщо у тебе є необмежені можливості, то життя може стати набагато простіше. Але Чарльз Таунсенд вирішив не зациклюватися лише на себе. Власними силами бізнесмен заснував приватне детективне агентство з агентурною мережею, що охоплює весь світ. При цьому сам творець залишився в тіні - його ніхто не бачив в обличчя, а з підлеглими він спілкується віддалено за допомогою закритого радіоканалу. Доручення виконують чарівні дівчата-агенти, які часто не викликають у злочинців ніяких підозр, що дозволяє їм діяти максимально ефективно. У цій історії головними героїнями стають Сабіна і Джейн, яких курирує досвідчена Бослі, яка давно працює на Чарлі. Виконавши на самому початку оповіді одне завдання, героїні фільму «Ангели Чарлі» тут же беруться за нове. Їх черговою клієнткою стає дівчина-програміст Олена Хоулін. Вона працює у великій корпорації і недавно отримала інформацію, яка викриває власників компанії в злочинних намірах. Бажаючи все з'ясувати, вона звертається в агентство Таунсенда і в той же момент виявляється в смертельній небезпеці. Тепер Сабіна, Джейн і інша команда - єдині люди, здатні її захистити. Спостерігаючи за їх роботою, Олена раптово вирішує теж стати однією з «ангелів» ... ©Kino4ua Ангели Чарлі 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?