Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Коломбо (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Columbo
Країна:
США
Режисер:
Вінсент МакЕвіті, Джеймс Фроулі, Патрік МакГуен
Тривалість:
01:30:41
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDRezka Studio, ОРТ
Великих і легендарних детективів не так вже й багато. Лейтенант Коломбо, безумовно, є одним з них. При першому погляді, він здасться вам незграбним і вічно розсіяним невдахою, постійно шарахається в забрудненому стародавньому плащі, з дешевою сигарою і вічно розпатланою шевелюрою ... проте так здасться лише на перший погляд ... Лейтенант постійно з'являється на місці скоєння злочину в останню чергу , нерідко виникає відчуття, що своїми дурними питаннями він заважає роботі поліції ... Абсолютно будь-який правопорушник, побачивши Коломбо, заспокоюється ... зрозумівши, що хвилюватися нема над чим ... здається, що Коломбо створений для того, щоб його весь час дурили ... Особливо якщо скоєно продумане до дрібниць вбивство і є сто процентне алібі, а в ролі вбивці виявляється вельми успішна і відома в певних колах людина. Саме тут злочинець допускає фатальну помилку - він повністю втрачає обережність і пильність, в думках посміхаючись над смішним дідуганом ... Однак разючий розум і неймовірна спостережливість лейтенанта Коломбо незабаром робить свій безпомилковий випад, не залишаючи злочинцеві жодних шансів на порятунок ... ©Kino4ua Коломбо (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 сезон) 1968 – 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Шідо Коїті
    1 листопада 2023 01:18
    + 0 -

    9 сезон. Ми так і не побачили, як виглядає "в живу" дружина самого Коломбо, як її ім'я, який у неї голос. Все, що ми знаємо, про дружину Коломбо, це те, що сам Коломбо називає власну дружину  "місіс Коломбо".

  2. Шідо Коїті
    30 жовтня 2023 02:10
    + 0 -

    Дивлячись на наших, місцевих співробітників "національної поліції України" як поводяться із громадянами, і длвилячись я працює Коломбо, як Коломбо спілкується з людьми, то виринає думка:  д справжня культурна поліція, а де мусора.. 

     P.S.  Я іноді думаю, що Коломбо їздить на старому кориті, бо витрачає всю свою зарплату на дешеві сигари/ Сигари на пешому місці, а купівля нового авто десь на 135-му.

    12 лютого 2021 14:40, володимир написавши:

    Дозвольте поцікавитись: Що це означає? 

  3. Світлана
    Світлана
    9 серпня 2022 17:54
    + +8 -
    Просто обожнюю цей серіал. Коли хочу просто відпочити - це саме те, що треба. Найкращий релакс. Дякую тим, хто зняв цей серіал. Шана Пітеру Фальку! За український переклад - велике ДЯКУЮ!
  4. Неоніла Данилевич
    Неоніла Данилевич
    23 червня 2021 00:40
    + +9 -
    Дякую! Фільм, особливо з українським перекладом, пречудовий!  Дуже цікаво, легко і дотепно, відмінний переклад українською!
  5. володимир
    володимир
    12 лютого 2021 14:40
    + -2 -