Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Тупий та ще тупіший

Рік:
Ор. назва:
Dumb and Dumber
Країна:
США
Режисер:
Пітер Фарреллі
Тривалість:
01:47:31
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Пётр Гланц
Ллойд і Харрі - кращі друзі, які є справжніми придурками. Абсолютно незрозуміло хто з них просто тупий, а хто справжній ідіот, проте головні герої роблять помилку, яка і стає початком неймовірних пригод. На безлюдній дорозі кращі друзі знаходять валізу, яку зронила чарівна Мері. Головні герої приймають рішення на своєму автомобілі наздогнати жінку, щоб вручити їй втрачену річ. Друзі навіть не підозрюють, що Мері спеціально кинула валізу на дорозі. Її чоловік був викрадений невідомими бандитами, які зажадали викуп. Жінка зібрала необхідну суму грошей і, щоб передати їх злочинцям, за домовленістю кинула на дорогу, і саме в цей момент там проїжджали Харрі і Ллойд.

Друзі, що не відрізняються кмітливістю, швидко зрозуміли, що гроші можна залишити собі, проте Ллойд встиг закохатися в чарівну Мері, і головними героями було прийнято рішення кинутися в погоню.
Тепер друзям доведеться об'їздити всю Америку в пошуках невловимої красуні. Вони вважають, що єдиною проблемою буде пошук Мері, але навіть не підозрюють, що за їх слідом йдуть жорстокі головорізи, готові піти на все, щоб повернути гроші. ©Kino4ua Тупий та ще тупіший 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Світлана
    Світлана
    23 липня 2022 22:46
    + 0 -
    Це не українська озвучка. Давно шукаю цей фільм в українському  перекладі,  здається, 1+1 (можу помилятися), то був дуже вдалий і смішний переклад.


    1. Kino4ua
      24 липня 2022 21:07
      + 0 -
      Виправили. Була помилка