Kino4ua.com
PG-13

Брехун, брехун

Рік:
Ор. назва:
Liar Liar
Країна:
США
Режисер:
Том Шедьяк
Тривалість:
01:26:59
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Премьер Видео
Флетчер Рід вже забув, що таке правда - він бреше всім на світі: своєму начальству, колегам, підлеглим, клієнтам, колишній дружині і навіть маленькому синові Максу. Майстерно маніпулюючи словами і подіями, Рід «коригує» істину, отримуючи вигоду від кожної своєї брехні. І хоча це вміння допомагає лос-анджелеському адвокату досягати приголомшливих успіхів і підніматися по кар'єрних сходах, в особистому житті головного героя все не гаразд. Після розлучення з дружиною, якій набридло терпіти вічну брехню чоловіка, Флетчер все рідше бачиться з Максом. Щоразу щось заважає йому приїхати: то важлива зустріч з клієнтами, то бажання боса затягнути його в ліжко. Рід постійно вигадує відмовки, клятвено обіцяючи синові, що вже в наступний раз ... Кінокартина «Брехун, брехун» - це історія брехливого адвоката, якому доводиться пережити не найпростіші часи в його житті, щоб зрозуміти, як важливо бути чесним з близькими. Коли горе-батько пропускає день народження Макса, хлопчик загадує бажання - щоб хоч один день у своєму житті його тато не міг брехати. Він задуває свічки, після чого в житті головного героя починається справжній кошмар. Рід в паніці - мова відмовляється слухатися господаря! На всі питання оточуючих він відповідає перше, що спадає на думку. Така чесність до добра не доведе - і ось вже ображена начальниця Флетчера загрожує йому звільненням, а колега відважує ляпас. Але головне випробування ще попереду - як виграти в суді справу адвокату, який не може брехати? ©Kino4ua Брехун, брехун 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?