Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Правосуддя / Своя правда (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Justified
Країна:
США
Режисер:
Грем Йост
Тривалість:
1 серія: 42:00 (цілком серій: 13)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер, Багатоголосий закадровий | UFDUB
Переклад:
Original English Оригінал
Рейлану непросто поєднувати особисте життя і роботу. Вирослому в неблагополучній сім'ї маршалу доводиться боротися зі злочинністю, яка з кожним днем лише зміцнює свій вплив. Однак методи роботи дісталися Рейлану Гивенсу явно від батька, який промишляв нечистими справами. Головний герой спокійно міг застрелити злочинця у всіх на виду. Одного разу в розпал дня Рейлан спокійно розстріляв знахабнілого мафіозі прямо в ресторані.
Начальство часто закривало очі на методи Гивенса, однак подібний інцидент просто не можна ігнорувати. Керівництво вирішує перевести маршала в знайоме йому місце - рідне місто Харлан, де злочинців більше, ніж мирних громадян. У серіалі «Своя правда» Рейналу Гивенсу доводиться повернутися на батьківщину і навести тут свої порядки. Благо, в цьому містечку люди звикли до смертей, вбивств і торгівлі зброєю, а значить тут його унікальні способи наведення порядку будуть цілком нормальними. ©Kino4ua Правосуддя / Своя правда (1 Сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?