Kino4ua.com
R

Апокаліпто

Рік:
Ор. назва:
Apocalypto
Країна:
США
Режисер:
Мел Гібсон
Тривалість:
02:19:39
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Фільм переносить нас в епоху цивілізації майя і розкриває несподівані подробиці їхнього життя - кровопролитні війни, жорстокі жертвопринесення і поклоніння язичницьким богам. Перед зйомками «Апокаліпсису» ретельно вивчалися історичні документи і священні тексти, щоб найбільш реалістично відобразити долю самої загадкової цивілізації.
Головний герой Лапа Ягуара дізнається, що в їх село увірвалися головорізи майя. Він в жаху ховає свою вагітну дружину і сина в вириту під землею яму. Загарбники спустошують село, а тих, хто не встиг сховатися, забирають в якості полонених. На шляху їм зустрічається хвора дівчинка, яка просить допомоги і після відмови посилає всім страшні прокляття.
Жінок з села розпродають в рабство, а чоловіків готують для принесення в жертву верховному божеству. У своїх тортурах головорізи не щадять полонених і вбивають їх. Черга Лапи Ягуара ось-ось наблизиться, але раптом його рятує природний катаклізм, що відволікає суворих катів від своєї розправи. Але і на цьому вони не заспокоюються, наказуючи жертвам бігти в якості живої мішені. Ягуар не збирається здаватися, адже його порятунку чекають дружина і син, тому він повинен зібрати свої сили у вирішальній сутичці. ©Kino4ua Апокаліпто 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?