Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Пригоди Джекі Чана (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Jackie Chan Adventures
Країна:
США, Гонконг
Режисер:
Крістофер Берклі, Майкл Чанг
Тривалість:
00:22:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Російською - Оригінал
У мультсеріалі розповідається про археолога Джекі Чана і його друзів. Джекі Чан в цьому мультсеріалі схожий на знаменитого шукача пригод Індіани Джонса, він також шукає різні артефакти, потрапляє в складні, але в той же час смішні ситуації, з яких Джекі з честю вибирається. Він подорожує по всьому світу в пошуках стародавніх скарбів, які мають магічну силу. Головний герой чудово володіє східними єдиноборствами, що допомагає йому вести боротьбу з безліччю ворогів у всьому світі одноразово. У сюжеті мультсеріалу розповідається про те, що в світі є 12 талісманів, які уособлюють силу Землі. Джекі Чан живе разом зі своїм дядьком, власником антикварної крамниці, і племінницею Джейд. Він регулярно подорожує в пошуках талісманів. На шляху Джекі і його команди зустрічаються безліч ворогів, якими управляє демон-дракон Шенді. Але, незважаючи на всі перешкоди і труднощі, команда Джекі завжди знаходить вихід з найскладніших положень. Крім бійок і пригод в мультсеріалі розповідається величезна кількість цікавих легенд і казок давніх часів. Родзинкою всього мультика є те, що в кінці кожного епізоду, справжній Джекі Чан, відповідає на невелику кількість питань по цьому неймовірному мультсеріалу. ©Kino4ua Пригоди Джекі Чана (1, 2, 3, 4, 5 сезон) 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?