Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вулкан

Рік:
Ор. назва:
Volcano
Країна:
Україна, Німеччина
Категорія:
Режисер:
Роман Бондарчук
Тривалість:
01:44:47
Переклад:
Очікується
Скарга

Південь України. Лукас в білому джипі везе на кордон до окупованого Криму місію ОБСЄ. Після того, як на своєму шляху вони заправили машину, автомобіль заглох прямо посеред безлюдного степу. Навколо тільки почорнілі соняшники та палюче сонце. Лукас вирішив піти на пошук допомоги, але коли повернувся, то не виявив машину на попередньому місці. У подиві чоловік намагається знайти хоч якихось людей і взагалі зрозуміти, що тут відбувається. Саме з цього моменту в його житті починається море абсурду та неймовірних подій. Скрізь будуть дивні люди, жорстокість і несправедливість. На своєму життєвому шляху Лукас зустріне колишнього директора рибзаводу Вову, який багато для хлопця відкриє. Лукас буде тільки мріяти, щоб вибратися з цієї паралельної реальності. ©Kino4ua Вулкан 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?