Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Мисливець за старовиною (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Relic Hunter
Країна:
США
Режисер:
Паоло Барзмен, Іен Тойнтон
Тривалість:
00:43:17
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - СТС
Сідні Фокс, головна героїня серіалу "Мисливець за старовиною", є відомим вченим, талант якого відомий завдяки знахідкам. Найчастіше об'єктами пошуку стають древні артефакти, що знаходяться в будь-якому куточку земної кулі. Вона відвідала велику кількість країн, щоб наблизитися до своєї заповітної мети. Часом в таких подорожах вона набувала бажаний скарб. Вона не намагається заробити на цьому гроші або знайти світову славу. Вона завжди відправляє знахідки законним власникам або в музей, як експонати. Для роботи їй необхідно тільки величезне бажання і інтерес до об'єкту.

Найбільш близькі їй люди - це помічники Клаудія і Найджел. Секретарка відрізняється своєю легковажністю. Однак незважаючи на відсутність у них видатних здібностей і якостей характеру, кожен з них залишається відданим своїй роботі. В цей час по слідах вченого йдуть такі ж шукачі скарбів. Головна їхня відмінність в їх меркантильності і бажанні збагатитися, яке затьмарює всі інші якості. Вони готові піти на будь-які дії, щоб знайти дорогу річ і дорожче продати на черговому аукціоні. Сідні доводиться постійно бути уважною, щоб уберегти себе і своїх друзів. ©Kino4ua Мисливець за старовиною (1, 2, 3 сезон) 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Марина
    Марина
    12 грудня 2021 16:14
    + 0 -
    Чому серіал Мисливці за старовиною не відтворюється українською мовою???????