Kino4ua.com
PG

Джуманджі

Рік:
Ор. назва:
Jumanji
Країна:
США
Режисер:
Джо Джонстон
Тривалість:
01:44:47
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Захоплююча чарівна історія, знайома кожному з дитинства, про загадкову настільну гру, здатною матеріалізувати свої дії в реальному світі. 
У невелике містечко під назвою Брендфорд приїжджає Нора Шепард, яка виховує юних сина і дочку свого покійного брата. Поки Джуді і її молодший брат Пітер освоюються в новій школі, жінка приймається наводити порядки в хаті. Від сусідів вона дізнається деякі факти про колишніх мешканців цього особняка. З'ясовується, що в колишні часи тут мешкала заможна родина на прізвище Перріш. З ними пов'язана одна трагічна подія, пов'язана з їх єдиною дитиною. Хлопчик одного разу зник за нез'ясованих обставин і його батько не зміг пережити цього горя. 

Вивчаючи кімнати старого особняка, діти знаходять на горищі скриню, а в неї гру «Джуманджі». Вона немов якимось містичним чином закликала Джуді і Пітера до себе. Зацікавлені цікавою знахідкою, юні герої вирішують зіграти в неї. Та тільки-но вони читають правила і приступають до розваги, прямо з гри з'являється Алан Перріш власною персоною, той самий хлопчик, який зник майже тридцять років тому. Тепер це дорослий чоловік, який пережив дуже багато перебуваючи стільки часу всередині магічною гри. Однією лише його появою справа не обмежується. З цього моменту життя героїв наповнюється пригодами, наповненими небезпекою. І зупинити дивовижні події що відбуваються можливо лише одним способом - подолати свої страхи і перемогти в цей грі під назвою «Джуманджі». ©Kino4ua Джуманджі 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Echo650
    29 листопада 2023 04:43
    + +1 -

    Оце я  розумію фільм із сюжетом. Гарний фільм