Kino4ua.com
HD 720p
R

Череп і кості (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Crossbones
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Деніел Эттиэс, Кіаран Доннеллі, Деран Сарафян
Тривалість:
01:00:11
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Серіал «Череп і кості» - костюмована пригодницька драма, завдовжки в один сезон, заснована на сюжеті книги «Республіка піратів» сучасного письменника Коліна Вударда, який виступив співавтором сценарію. Захоплююча кіноповість про лютого, підступного і жахливого пірата Едварда Славутича на прізвисько Чорна борода, від імені якого кров холоне в жилах, поміщена в декорації справжнього тропічного едема - Багамських островів. У центрі історії - конфлікт Еда Чорної бороди і британського королівського шпигуна Тома Лоу.
Едвард Тіч у виконанні Джона Малковича - закон і владу найбільшого в архіпелазі острова Нью-Провіденс, знаменитого притулку піратів, що став, по суті, його особистою маленькою державою, в якої він править, сидячи на троні в розкішній віллі. Том Лоу, якого грає Річард Койл - англійський доктор і за сумісництвом королівський шпигун. Він «абсолютно випадково» потрапляє в полон до Чорної бороди під час штурму корабля. Мета лікаря - вбивство підступного командора, неабияк обридлого Британської імперії своїми набігами на англійську торгову флотилію. Незабаром бранець розуміє, що реальний, справжній Едвард Тіч зовсім не такий, яким його малюють безглузді і брехливі чутки. Замість жорстокого і підступного бандита Том Лоу бачить філософа, цікаву людину під складною долею, до якого важко не перейнятися симпатією. Лоу належить вирішити складну дилему. Вбити великодушного і розумного капітана не так вже просто, навіть в ім'я короля. Але не дружити ж з ним вірному принципам слузі британської корони!
Корабельні битви на морі і міські бійки на суші, розкішні костюми і зброя, мальовничі вілли на розкішному острові. Неповторна атмосфера золотого століття піратства, в дусі гучних «Чорних вітрил», «Піратів Карибського моря», і навіть нетлінного «Острова скарбів» Стівенсона. І, звичайно ж, захоплюючі інтриги. Чи вб'є заручник відважного пірата? Кому дістанеться унікальний навігатор, чи допоможе Том Лоу відтворити його шифр? Яка доля чекає божевільну колишню дружину капітана Чорної Бороди? Яких загальних ворогів слід побоюватися головним героям?
Серіал «Череп і кістки» буде приємно подивитися всією сім'єю. Він немов скасовує сучасну моду на жорстокість, розпусту і криваві сцени. Сюжет розказаний з розумом і з великим смаком, а так само з любов'ю до історії і романтики. Харизматичний Едвард «Чорна борода» Тіч і принциповий доктор Том Лоу здатні утримати біля екранів глядачів будь-якого віку. ©Kino4ua Череп і кості (1 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?