Kino4ua.com
HD 720p
R

Тут (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tut
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Девід Фон Енкен
Тривалість:
02:00:43
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Jaskier
У цій багатосерійної кінострічці описується доля одного з найзагадковіших персонажів Стародавнього Єгипту. Тутанхамон народився в знатній сім'ї і з дитинства купався в розкоші і пошані. Однак доля розпорядилася так, що вже у віці 9 років хлопчик став єдиним спадкоємцем престолу. Зрозуміло, правити він міг лише фактично, йому дали наставника, який взяв на себе відповідальність за виховання з юного підлітка сильного і мужнього правителя. Так герой серіалу «Тут / Тутанхамон» з малих років виявився мимовільним учасником політичних інтриг, йому довелося швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася.
Місцеві жителі стародавньої країни негативно поставилися до нового царя, адже юний вік не дозволяв сприймати його серйозно. Незважаючи на невдоволення народу, наближався день вісімнадцятиріччя Тутанхамона, після якого він зможе в повній мірі прийняти повноту влади. Ситуація ускладнювалася також тим, що наближені до молодого спадкоємцеві усіма силами намагалися позбутися від нього і будували численні підступи. Сам же герой не збирався ставати пішаком у чиїхось руках, він поставив собі безліч завдань щодо поліпшення життя суспільства, прийняття нових законів і планомірно став втілювати їх в життя. Все це супроводжувалося палкими романами, інтригами, скандалами і навіть вбивствами. Але хто здобуде перемогу в цій сутичці, і як завершиться кар'єра вкрай неординарного і амбітного Тутанхамона? ©Kino4ua Тут (1 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?