Kino4ua.com
R

Дев'ять ярдів

Рік:
Ор. назва:
The Whole Nine Yards
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Лінн
Тривалість:
01:38:32
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Життя Ніколаса Сперанські на прізвисько «Оз» навряд чи зразок для наслідування. Він працює простим дантистом, але хоча справи і йдуть відносно непогано, дружина Оза і її мати щосили намагаються отруїти йому життя. До того ж Сперанські не спить ночами через величезні борги сумою в 10 мільйонів, які звалилися на його голову після смерті тестя. Але все змінюється після доленосної зустрічі з професійним кілером Джиммі Тадескі, якого називають «Тюльпаном». Девіз найманого вбивці - «дев'ять ярдів»: він звик отримувати абсолютно все без залишку в цьому житті. І це стосується і 10 мільйонів доларів, які Джиммі довірив його кримінальний бос Гоголак. «Тюльпан» не проти привласнити їх собі, але ось невдача: свого часу він свідчив проти господаря і відбився всього 5 роками в'язниці. Тепер Гоголак шукає зрадника і свої гроші.
Під вигаданим ім'ям Тадескі селиться по сусідству з Озом, з яким легко здружився. Але замучений життям стоматолог, з'ясувавши, хто його новоспечений друг, аж ніяк не готовий піддавати своє життя небезпеці. За порадою дружини він відправляється до Гоголака в Чикаго, щоб повідомити про нову адресу «Тюльпана» і отримати гарну винагороду. А тим часом його половина намагається замовити вбивство ненависного чоловіка того ж Джиммі, розраховуючи на хорошу страховку. Попереду у героїв маса перипетій ... ©Kino4ua Дев'ять ярдів 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. сорочук
    18 квітня 2022 00:38
    + 0 -
    фільм ніочем ніяких емоцій а виною це мало тексту дуже мало тексту. ніяка це не комедія
  2. сорочук
    17 квітня 2022 23:00
    + 0 -
    смішною українською все коментують. не привично покищо, подивимося