Kino4ua.com
PG-13

Дев'ять ярдів 2 / Десять ярдів

Рік:
Ор. назва:
The Whole Ten Yards
Країна:
США
Режисер:
Говард Дойч
Тривалість:
01:38:37
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Минуло кілька років і хлопці майже перестали спілкуватися, якщо не брати до уваги мізерної кількості таємних дзвінків. Джиммі «Тюльпан» Тудескі, який наводив страх на багатьох, обізнаних про його істинної діяльності з кілера став домогосподаркою. Тепер він щиро стурбований наведенням ладу і розведенням курей. Його дружина Джілл не залишила безуспішні спроби стати найманою вбивцею, але все її клієнти залишають світ через низку безглуздих пригод, а її дії не дають результату. Оз з красунею Сінтіей живуть майже благополучно, але коли Гоголак виходить з тюремного ув'язнення їх спокій закінчується.

Він відразу викрадає красуню, так як сподівається з її допомогою дістатися до Джиммі, якого звинувачує в своїх проблемах і повернути викрадені гроші. Озу нічого не залишається, як просити про допомогу старих друзів. Після довгих роздумів успішний вбивця вирішує знову зайнятися старими справами, але він навіть не підозрює про приховані мотиви, які оволоділи деякими учасниками дії. А в найбільшій небезпеці виявляється його дружина, адже вона виношує дитину, але хоче довести справу до кінця і довести свою придатність до професії. ©Kino4ua Дев'ять ярдів 2 / Десять ярдів 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?