Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

Спартак: Боги арени (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Spartacus: Gods of the Arena
Країна:
США
Режисер:
Стівен С. ДеНайт
Тривалість:
00:55:00
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Події переносять нас за часів Стародавнього Риму. Другий сезон серіалу, названий «Спартак: Боги арени», розповідає історію про гладіаторські бої, що відбуваються в маєтках Батіата. Літній батько вже багато років влаштовує бої гладіаторів, і Батіат йому в цьому допомагає. Арена - це місце, де багато хто отримав славу і визнання, а інші померли, так і не пізнавши радість перемоги. Інші ж за рахунок таких поєдинків збагачувалися. Кому жити, а кому померти - вирішував народ. Саме в його руках була доля багатьох бійців. На арені Батіата багато хто перетворився на непереможних воїнів, підтвердженням чому став Ганник. Завдяки йому Батіат і вирішив прославити свій будинок, поваливши при цьому рідного батька. Щоб здійснити задумане, йому допомагає дружина Лукреція, відома своїми інтригами і змовами. Вони мають намір повалити нинішнього правителя завдяки гладіаторам, яких вважають особистими речами. Тим часом у воїнів дозріває свій план, в який ніяк не входить підпорядкування правителю ... ©Kino4ua Спартак: Боги арени (1 сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?