Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Прогулянки з динозаврами 3D

Рік:
Ор. назва:
Walking with Dinosaurs 3D
Країна:
Великобританія, Австралія, США
Режисер:
Беррі Кук, Ніл Найтінгейл
Тривалість:
01:27:37
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Це цілковите занурення в ілюзії приголомшливою 3D-реальності приверне увагу будь-якого глядача. Захоплююча прогулянка, немов пліч-о-пліч з динозаврами, стає можливою, адже при створенні фільму були застосовані інноваційні технології GGI.
Кожен глядач зможе дізнатися, наскільки вражаючими і небезпечними були динозаври насправді. Тут можна також побачити, які були умови проживання цих дивовижних створінь. Всі небезпеки, з якими стикалися могутні істоти виявляться, немов на долоні.
Головним героєм цього барвистого фільму буде дуже сміливий і симпатичний динозавр на ім'я Патчі, він наймолодший у своїй родині. Однак, незважаючи на свій вік, саме головний герой стане справжнім лідером, зумівши врятувати своїх родичів. ©Kino4ua Прогулянки з динозаврами 3D 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?