Kino4ua.com
PG-13

Примарний патруль

Рік:
Ор. назва:
R.I.P.D.
Країна:
США
Режисер:
Роберт Швентке
Тривалість:
01:37:30
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Абсолютно крутій поліцейський Нік Уокер (Райан Рейнольдз), чесний і не знає компромісів, особливо, якщо мова йде про злочинні елементи його рідного міста, гине від руки зрадника - свого напарника і старого друга у виконанні Кевіна Бейкона.
На тому світі, він не знаходить бажаного спочинку. Як з'ясувалося - все йде набагато цікавіше, навіть коли ти переступаєш позамежну рису.
Таким чином, головний герой фільму, заснованого на коміксі, стає офіцером спеціального департаменту розслідувань під юрисдикцією загробного світу.
Його загибель так і залишилася загадкою для героя і в обмін на безстрокову службу в департаменті неспокій колишніх охоронців закону, він вимагає повноважень, щоб розібратися в причинах власної загибелі і з'ясувати особу винного.

У навантаження йому наказали особистого куратора - Роя Палсіфера. Цей дядько колись був найкрутішим рейнджером на Дикому Заході. Але навіть після своєї смерті він не зміг пристосуватися до нових умов світу мертвих і продовжив використовувати власний стиль в затриманні особливо небезпечних злочинців по іншу сторону реальності.
У цих двох буде багато курйозних ситуацій, поки вони, нарешті, не прийдуть до спільного консенсусу і почнуть діяти спільно. Адже майбутнє розслідування, загрожує вийти за рамки навіть примарного вимірювання і поглинути абсолютно все всередині і зовні.
Хитрий і виверткий ворог здатний на все і впоратися з ним, реально лише працюючи в командному режимі. ©Kino4ua Примарний патруль 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?