Kino4ua.com
R

Я, знову я та Ірен

Рік:
Ор. назва:
Me, Myself & Irene
Країна:
США
Режисер:
Боббі Фареллі, Пітер Фареллі
Тривалість:
01:56:39
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Чарлі - звичайний і добрий поліцейський в невеликому містечку. Багато років тому його дружина зрадила його з чорношкірим карликом, а потім втекла, залишивши чоловікові на виховання трьох дітей від ліліпута. З тих пір сини виросли, Чарлі все також працює в поліції, а оточуючі, як і раніше, користуються його м'якістю і безвідмовністю. Але одного разу в милому чоловікові з'являється друга особистість - нахабний, цинічний і жорстокий покидьок. Лікарі ставлять герою діагноз - роздвоєння особистості, причому контролювати зміну поведінки неможливо. Співробітники Чарлі радять йому взяти невелику відпустку. Але поліцейський не хоче сидіти склавши руки і викликається супроводити в інше місто порушницю закону Ірен. А тим часом за героїнею вже слідує по п'ятах мафія, і щоб знайти її, вони підуть на все. Однак бандити ще не знають, що їм доведеться зіткнутися зі злісним Чарлі, в якого перетворюється милашка-поліцейський, якщо його розсердити. А сам герой несподівано для себе закохується в навіжену блондинку, але хто припаде до смаку самої Ірен - добрий хлопець Чарлі або його друга особистість відв'язного і аморального типу? ©Kino4ua Я, знову я та Ірен 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Мирославович
    Мирославович
    10 січня 2021 11:41
    + +2 -
    Класний фільм,рекомендую.