Kino4ua.com
HD 720p
G

Як спіймати перо Жар-Птиці

Рік:
Ор. назва:
Как поймать перо Жар-Птицы
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Георгій Гітіс, В'ячеслав Плотніков
Тривалість:
01:20:33
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Воля царя завжди є беззаперечним законом, причому, навіть для діточок цього самого царя. І ось, правителю захотілося, щоб його молодший син Іванко відправився на небезпечні пошуки Жар - Птиці. В ході пошуків головного героя супроводжує його найкращий друг. Мова, безумовно, йде про Сірого Вовка. Справа ще й у тому, що вовк набагато тямущі свого друга, і вміє він майже все. Безпосередній Іванушка разом з його товаришем вже готові до найнебезпечніших, але інтригуючих і яскравих вражень. Попереду у них зустріч з Оленою прекрасною, що вразила Івана дивовижною ніжністю і красою. Героям доведеться випробувати багато, в тому числі і підступи хитромудрих братиків Вані. ©Kino4ua Як спіймати перо Жар-Птиці 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?