Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Ернест і Селестіна

Рік:
Ор. назва:
Ernest & Celestine
Країна:
Франція, Бельгія
Категорія:
Режисер:
Стефані Об'є, Вінсент Патар, Банжамін Ренер
Тривалість:
01:19:16
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Російською - Оригінал
Життя мрійника, що витає в хмарах, іноді не дуже-то подобається оточуючим. І не важливо, хто ти - величезний ведмідь, який складає вірші і грає веселу музику на вулицях міста, або ж - маленька мишка, яка мріє малювати красиві картини ...

Бурий ведмідь Ернест з мультфільму «Ернест і Селестина: Пригоди мишки і ведмедя» вже далеко не молодий. Але в душі він завжди юний. Його улюблене заняття - гра на музичних інструментах - багато грошей не приносить. Та й друзі не схвалюють таке його захоплення. Іноді він навіть не знає, чи вдасться йому повечеряти ввечері і поснідати на наступний ранок. Але від цього, життя не здається йому менш цікавим.

Юна Селестіна - мишка, яка живе під землею. Від своїх батьків і вчителів в школі вона завжди чула, що слід побоюватися великих ведмедів, що живуть нагорі. Але не це цікаво Селестіні. Її найзаповітніша мрія про кар'єру художниці не подобається нікому. Батьки, за сімейною традицією, вже твердо вирішили, що їхня донька повинна стати дантистом, і ні про які фарби і картини і чути не хочуть.

Химерні повороти долі звели якось раз двох дуже несхожих один на одного зовні, але, як виявилося, таких близьких по ринковій орієнтації душ мрійників. Незрозумілі своїми одноплемінниками, але виявивши раптово спорідненість інтересів, Ернест і Селестина подружилися. І тепер, разом подорожуючи по світу, дивують і великих ведмедів і маленьких мишей. ©Kino4ua Ернест і Селестіна 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?