Kino4ua.com
PG-13

Вогнеборці

Рік:
Ор. назва:
Only the Brave
Країна:
США
Режисер:
Джозеф Косінскі
Тривалість:
02:14:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный (iTunes)
Хлопець на ім'я Ерік знає про пожежі здається все на світі. Він професійний пожежник з багаторічним стажем роботи. Він бував в таких місцях, в яких ще недавно палала стихія. Також він був в центрі вогню, і намагався приборкати його немов дикого звіра. Він багато тренувався для того, щоб завжди бути в формі, і змогти допомогти своїми навичками. Одного разу він став свідком гігантської пожежі, яка змогла знищити ціле містечко. Тут йому знадобилося все його вміння і досвід. Він почав вивчати цей випадок, так як прекрасно розумів, що пожежні цій місцевості не справляються з цією несподіваною катастрофою.

Він пропонує професіоналам свою допомогу, і пояснює їм що ще трохи, і вогонь перекинеться на житлові будівлі. Але спочатку його не захотіли слухати, відповівши, що і без його порад знають, як вчинити. Але в результаті ситуація стала розвиватися за найгіршим із сценаріїв. Тоді професіонали звертаються до Еріка за допомогою. Незважаючи на те, що в його команді було не так багато людей для такого масштабного згарища, він кидає все своє вміння і знання вогню на рішення цієї критичної ситуації. Всі, хто пройде випробування вогнем зміняться назавжди, адже вони побувають в цьому пеклі. ©Kino4ua Вогнеборці 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?