Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мисливці (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hunters
Країна:
США
Режисер:
Нельсон МакКормік, Майкл Аппендаль, Уейн Їп
Тривалість:
01:00:11
Переклад:
Українська мова SVOЇ production | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, Jaskier, LostFilm
Йде 1977 рік. Закінчивши престижний університет в Бостоні, Джон перебирається в Нью-Йорк, щоб знайти роботу. Він тимчасово зупиняється в квартирі своєї бабусі. Багато років тому під час Другої Світової війни вона була однієї з ув'язнених в концтаборі для євреїв. Жінка досі не може адаптуватися до мирного життя. Вона всім серцем ненавидить фашистів і приєднується до групи активістів, які розшукують нацистів що втекли від правосуддя.

Одного разу, повернувшись додому, Джон виявляє, що його родичка убита. Поліція не знаходить жодних слідів таємничого злочинця. Під час похорону до онука загиблої підходить давній приятель бабусі - Мейер Офферман. Він присвячує хлопця в страшну таємницю і пропонує йому примкнути до секретної спільноти борців з нацизмом. У цю групу входять люди різних професій і віку. Їх об'єднує лише одна спільна мета - ненависть до фашистів.

Розчарувавшись в справедливості правосуддя з боку влади, Мейер і його соратники вирішили діяти своїми силами. За кілька років активної діяльності їм вдається виявити понад п'ятсот нацистів, які переховуються на території США. Не вдаючись до допомоги поліції і судової системи, герої самі розправляються зі злочинцями ... ©Kino4ua Мисливці (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?