Kino4ua.com
PG-13

Знайомство з Факерами 2

Рік:
Ор. назва:
Little Fockers
Країна:
США
Режисер:
Пол Вайц
Тривалість:
01:38:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
Близнюкам Грега нарешті виповнюється п'ять років, і з нагоди цієї події збереться вся родина. І все б нічого, якби сестра його дружини не розлучилася з чоловіком. Але ж тесть вважав саме його - цього Боббі - майбутньої главою свого маленького «клану». Ще важче стає, коли Джек дізнається, що у нього хворе серце, і одного разу роль глави сім'ї автоматично перейде до Грегу. Тут і починаються нескінченні перевірки від колишнього агента ЦРУ, які Грег Факер витримує стійко і не без вагомої частки гумору, незважаючи на свою вічну невдачливість, симпатичну Енді Гарсія, яка відчутно допомагає йому знаки уваги і деякі фінансові труднощі. Сіквел порадує глядачів підтримуваним заданим рівнем гумору, іскрометності і оригінальності сюжету. Тут, звичайно, не обійшлося без пікантних жартів, але вони припадають на час і до місця. ©Kino4ua Знайомство з Факерами 2 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?