Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Діномама

Рік:
Ор. назва:
Dino Time
Країна:
Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Чхве Юн-сік, Джон Кафка
Тривалість:
01:25:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
«Діномама 3D» - мультфільм розповість історію про веселі і незабутні пригоди трьох юних героїв - сестри і брата по імені Джулія і Ерні, а також їх товариша Макса.

В один прекрасний день батько Макса - досвідчений винахідник і механік, створює машину часу. Дітлахи завжди з цікавістю ставилися до роботи вченого, тому із задоволенням проникали в секретну майстерню до нього, щоб оглянути його дивовижні конструкції і винаходи.
І ось, допитливі друзі вже знаходяться в машині часу, натискають кнопки і таємничим чином потрапляють в Юрський період. Вони опиняються в гнізді хижого і небезпечного динозавра - Тиранозавра. Хлопці дуже злякалися за свої життя, але самиця хижака прийняла їх за своїх дитинчат. Однак, незважаючи на вдалу гостинність у великому гнізді, перебуваючи в дикому світі, Макс, Джулія і Ерні кожну хвилину наражають себе на небезпеку. Тепер юним непосидам треба буде докласти максимум зусиль, щоб знайти спосіб повернутися додому.

Але перш ніж вони зможуть запустити винахід для телепортації, дітям потрібно проявити кмітливість і винахідливість, а також пережити масу цікавих і місцями дуже небезпечних ситуацій. ©Kino4ua Діномама 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?