Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Снігова королева

Рік:
Ор. назва:
Снежная королева
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Максим Свєшніков, Владлен Барбе
Тривалість:
01:16:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Головні герої, Герда і Кай, дружать настільки сильно, що вважають себе братом і сестрою, хоча не є родичами. Одного разу в око Кая потрапляє осколок зачарованого скла, і серце його стає черствим і холодним, як лід. Він починає сміятися над незграбністю бабусі, знущатися над Гердою, і тільки сніжинки захоплюють його своїми химерними візерунками. Якось раз хлопчик вирушає кататися на санках і раптом помічає великі дорослі сани. Він прив'язує себе до них, візок несподівано рушає, а потім і зовсім піднімається в повітря. Героя забрала в своє королівство сама Снігова королева. Хлопчика поселяють в крижаному палаці, його серце з кожним днем все сильніше заморожується. Королева дає йому завдання скласти зі шматочків льоду таємниче слово, і якщо він зробить це, вона подарує хлопчикові свободу. А тим часом смілива Герда відправляється шукати Кая. Їй належить зустрітися з чаклункою, яка забере у неї пам'ять, побачити справжнього принца, врятуватися від нападу розбійників, просити поради у фінляндської ведуньі. І ось вона вже недалеко від палацу злої Королеви, але чи захоче Кай повернутися додому, адже йому так добре в крижаному і байдужому мовчанні? ©Kino4ua Снігова королева 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.4
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?