Kino4ua.com
480p
PG

Риф 3D / Риф 3D: Приплив

Рік:
Ор. назва:
The Reef 2: High Tide
Країна:
Південна Корея, США
Категорія:
Режисер:
Марк А. З. Діппе, Тадонґ Пак
Тривалість:
01:20:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Зарубіжний повнометражний мультфільм, готовий занурити всіх своїх глядачів в світ підводних пригод.

У центрі сюжету опиняється головний герой на ім'я Пай - кумедна молода рибка і єдиний, хто ні на секунду не втрачає пильності, вважаючи, що сусідство з акулами рано чи пізно закінчиться погано.

Вся справа в тому, що наш Пай, як і всі інші його побратими і сусіди, що живуть на рифі, мешкає поруч з акулами. Власне, хижачки ніколи і не висловлювали будь - якої агресії по відношенню до слабких жителям Рифа. Але Пай ніяк не хотів вірити в добрі наміри акул, чекаючи від них підлості кожну хвилину.

Одного разу наш головний герой навіть вирішив організувати курси самооборони, які сам і курирував. Але жоден з друзів і знайомих паю не сприйняв вчинок героя всерйоз. Навпаки, всі жителі Рифа були захоплені новим сусідом по імені Ронні. Він приїхав зовсім недавно і вже встиг звернути на себе увагу абсолютно всіх, адже організував цікаву підготовку до циркового подання.

І тільки Пай потихеньку здогадується, що Ронні - ні хто інший, як посланник акул, які бажають заспокоїти і відвернути мешканців Рифа, щоб у перших був шанс напасти на абсолютно непідготовлених героїв. ©Kino4ua Риф 3D / Риф 3D: Приплив 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?