Kino4ua.com
PG-13

Магазин самогубств

Рік:
Ор. назва:
Магазин самогубств
Країна:
Франція, Бельгія, Канада
Категорія:
Режисер:
Патріс Леконт
Тривалість:
01:25:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый)
Незважаючи на похмуру і дивну назву даної зарубіжної анімаційної картини, тут глядачів чекає справжня музична комедія, що несе в собі якусь глибоку думку, приховану за мішурою подій.

Сюжет мультфільму отримує свій розвиток в одному з маленьких містечок, життя в якому нічим не примітне. Жителі цього міста просто пропадають від нудьги, зневіри і туги, адже їм абсолютно нічим зайнятися, навколо не відбувається нічого хорошого, та й розваг немає абсолютно ніяких.

Єдине, що «радує» і вже довгі - довгі роки процвітає в цьому містечку - магазин. Та не простий магазин, а така собі лавка самогубств, куди приходять зневірені люди, ходять між полиць, вибирають пристосування, які підходять саме для їх способу, а після - йдуть задоволені, наскільки це можливо.

Але одного разу все зміниться не тільки в магазині, але і у всьому місті. А почнеться все з маленької і незначної події. Незабаром у власника магазину народиться дитина, зовсім не схожа на інших жителів. З самого першого дня він буде таким веселим і життєрадісним, що зможе заразити цими емоціями всіх навколо.

Трохи незвичайний, але все - таки цікавий мультик очікує своїх глядачів. ©Kino4ua Магазин самогубств 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?