Kino4ua.com
PG

Лоракс

Рік:
Ор. назва:
The Lorax
Країна:
США, Франція
Категорія:
Режисер:
Кріс Рено, Кайл Балда
Тривалість:
01:26:51
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Прекрасний світ майбутнього - його жителі щасливі і веселі, а дерева світяться і грають музику. Проблема в тому, що це світ із пластику, і дерева в ньому не справжні. Дванадцятирічний хлопчик Теді дуже хоче зробити незвичайний подарунок дівчинці Одрі, яка йому дуже подобається. Від бабусі Тед дізнається, що колись навколо росли справжні дерева і водилися тварини. Також бабуся розповіла, що є Находкінс - це людина, яка, за чутками, живе за містом і знає таємницю їх зникнення. Вночі Тед відправляється в небезпечну пригоду: містер О'Гер, який продає повітря з пляшок, наклав заборону на виїзд всім жителям. Теду все ж вдається поїхати. Картина за містом похмура і жахлива - це суцільна пустка і смітник. Хлопчику вдається відшукати будинок Находкінса, він розповідає хлопчикові довгу історію свого збагачення, яка призвела до повного зникнення дерев. У своїй розповіді він згадує Лоракса - рудого зберігача лісу, з яким Находкінс познайомився давно, він свого часу застерігав від знищення лісів. Теду вдається дістати єдине зернятко, і коли він виростив деревце, в світі почалися чудові зміни. ©Kino4ua Лоракс 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?