Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Замбезія

Рік:
Ор. назва:
Zambezia
Країна:
ПАР
Категорія:
Режисер:
Вейн Торнлі
Тривалість:
01:22:29
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Новий Канал
Замучений батьківською опікою соколёнок Кай намагається стати самостійним. З рідних, але нудних місць, він мріє перебратися в величезне пташине місто Замбезію. Шлях туди досить важкий, батько Кая, Тендай, вирішує підтримати пташеня, вирушаючи разом з ним. Тенді затримують неприємності, так що соколику довелося довіритися провідникові Ізі. Діставшись до місця, Кай виявляє, що Замбезія - справжній мегаполіс. Кого там тільки немає! І лиходії, яких хочеться обскубати і зварити, і фіфи-модниці, які постійно чистять свої пір'ячко, і птахи-гастарбайтери, які прилетіли за заробітком. Яскраві фарби і чудові краєвиди служать чудовим фоном для розповіді про пташине місто. Звичайно Кай знаходить в Замбезі хороших друзів і занурюється в яскравий і стрімкий вир дорослого життя, повної небезпечних і захоплюючих пригод. Він зарахований до загону ураганів і буде охороняти пташиний рай від неприємностей. ©Kino4ua Замбезія 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?