Kino4ua.com
NC-17

Гаспар їде на весілля

Рік:
Ор. назва:
Gaspard va au mariage
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Антоні Кордьє
Тривалість:
01:43:53
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Гаспар отримує новину про те, що його батько в черговий раз зібрався одружуватися. Головний герой комедійного фільму був запрошений на свято і вирішив відвідати рідну людину. З близькими людьми Гаспар не контактує вже кілька років, так як його родина відверто дивна. Але все ж чоловік розуміє, що іноді необхідно згадувати про родичів, якими б неприємними людьми вони не були. Розуміючи, що одному серед рідні буде складно, Гаспар вирішує поїхати в рідне містечко разом з подругою. Батько героя не вперше зустрічає жінку, якій робить пропозицію. Члени сім'ї переконані, що це далеко не останнє його весілля. Брат Гаспара - людина зі своїми примхами: ніхто не розуміє, до чого він прагне. Сестра головного героя - чарівна красуня. Дівчина всіляко підкреслює свою зовнішність і відверто хвалиться їй. Гаспар завжди виділявся серед інших членів сім'ї: він самий звичайний, без дивацтв і видатних якостей. Опинившись в рідному домі, герой починає згадувати дитинство і усвідомлювати, що воно було не таким жахливим, як здавалося раніше. Чи вдасться чоловікові зрозуміти і прийняти свою рідню? ©Kino4ua Гаспар їде на весілля 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?