Kino4ua.com
R

Шанхайський перевізник

Рік:
Ор. назва:
S.M.A.R.T. Chase
Країна:
Китай, США
Режисер:
Чарльз Мартін
Тривалість:
01:33:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Сьогодні складно знайти видовищний і цікавий бойовик, не тільки що складається зі сцен погонь і бійок, але і має дійсно захоплювальний сюжет. На щастя, фільм «Шанхайський перевізник» відноситься саме до таких проектів. Виділивши час для його перегляду, ви не пошкодуєте. У центрі оповідання виявляється хлопець на ім'я Денні, який очолює команду з чотирьох, включаючи себе, людей. З ним працює геніальний хакер, чарівна дівчина-найманка і колишній поліцейський, що забезпечує силове прикриття. Разом вони супроводжують різні вантажі, які доставляють в пункт призначення в найкоротші терміни і з гарантією безпеки. У минулому у команди не було жодного проколу, але в найближчому майбутньому їм належить дізнатися, що без поразок працювати неможливо. Денні береться за важливе замовлення: необхідно доставити в Лондон з Шанхая дорогу китайську вазу, приблизна вартість якої оцінюється в тридцять шість мільйонів доларів. Він привертає до справи напарників, але під час поїздки відбувається непередбачене: на героїв нападають найманці китайської мафії і викрадають реліквію. ©Kino4ua Шанхайський перевізник 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?