Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Ніко - шлях до зірок

Рік:
Ор. назва:
Niko
Країна:
Німеччина, Данія, Фінляндія, Ірландія
Категорія:
Режисер:
Майкл Хегнер, Карі Юуусонен
Тривалість:
01:20:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Чудовий повнометражний зарубіжний анімаційний фільм, який буде приємно подивитися всією сім'єю.

У центрі сюжету мультфільму виявляється зовсім молодий олень по імені Ніко. Він проживає на Крайній півночі, живе своїм звичайним життям, але щоночі уві сні йому бачиться, ніби-то його батько займається неймовірно важливою справою - служить їздовим оленем у самого Санта Клауса! Не знаючи свого батька в житті, Ніко вирішує довіритися своєму сну і відправитися на пошуки тата.

Для цього наш новий друг звертається по допомогу до свого друга - білки на ім'я Джуліус. Саме Джуліус повинен стати для Ніко учителем по польотах. Наш герой тікає з свого рідного дому до Джуліуса і хлопці починають свою пригоду.

А незабаром двоє друзів взагалі дізнаються про те, що Санта Клаус разом зі своїм їздовим оленем потрапили у велику біду. Тепер рішення прийшло миттєво: хлопці збирають своїх вірних друзів і помічників, щоб відправитися в небезпечну, тривалу, але неймовірно захоплюючу подорож на Північний полюс. Зараз у нашого Ніко дуже важлива місія: він повинен знайти Санту і нарешті - то зустрітися зі своїм батьком, виручивши їх з серйозною напасті.

Дуже добрий і захоплюючий мультфільм для всієї родини! ©Kino4ua Ніко - шлях до зірок 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?