Kino4ua.com
G

Історія іграшок: Веселозавр Рекс

Рік:
Ор. назва:
Partysaurus Rex
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Марк А. Волш
Тривалість:
00:07:00
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Веселий короткометражний американський мультфільм, який точно припаде до душі абсолютно всім маленьким поціновувачам мультиплікації.

У центрі уваги цього мультика стає динозаврик по імені Рекс. Він дуже милий і зовсім нешкідливий персонаж, ось тільки інші іграшки ніяк не хочуть приймати його в свою компанію, а все тому, що Рекса вважають сумною занудою, абсолютно невеселим хлопцем, нездатним ні веселитися, ні підтримати компанію, нічого такого. Звичайно ж, нашому герою прикро бути таким в очах друзів, він чекає моменту, коли зможе довести, що він не такий, яким здається.

Але одного разу Боні приходить до Рекса і пропонує йому пограти. Ось тут - то і трапляється несподіване: Рекс перетворюється на справжнісінького Веселозавра! Тепер наш герой йде в справжній відрив! Вечірка, що проходить у ванній, стає по - справжньому крутою. Всі герої мультика «Історія іграшок» підключаються до Боні і Рексу. Навколо піна, вода, багато друзів, музика і багато - багато веселощів! Так, цей день безумовно був створений для Рекса, якого сьогодні всі навколо визнали душею компанії і справжнім центром крутої вечірки.

Ну а ми, звичайно ж, починаємо веселитися разом з героями! ©Kino4ua Історія іграшок: Веселозавр Рекс 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?