Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Софія Перша: Жила собі принцеса

Рік:
Ор. назва:
Sofia the First: Once Upon a Princess
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джеймі Мітчелл
Тривалість:
00:47:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Плюс-Плюс
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Раді представити вам захоплюючу і веселу подорож, яка звичайну дівчинку перетворила на справжню принцесу. «Софія Прекрасна: Історія принцеси» - це розповідь, з головою захоплюючий найменших глядачів - діточок, в яких ще жива віра в справжні дива. Мультфільм випущений за підтримки «Діснея», і це відчувається - все дуже яскраво, барвисто і красиво. Головну героїню, як ви вже здогадалися, звуть Софія. Це смілива і добра дівчинка, яка давно мріє про пригоди і вірних друзів. Одного разу мрії перетворюються в реальність - відбувається це завдяки позитивним якостям малятка і участі її мами. Жінка вийшла заміж за короля, і її дочка автоматично отримала статус принцеси. Але ось назватися принцесою мало - потрібно ще й бути їй. Софію відправляють в спеціальну школу для дітей королівської крові. Там їй належить вчитися пліч-о-пліч зі своєю новою сестричкою. Героїню навчатимуть чаклувати, дружити зі звірятками, а також навчать належним манерам. А чи вийде все це у маленької принцеси, залежить тільки від неї самої. ©Kino4ua Софія Перша: Жила собі принцеса 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?