Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Три богатирі: Хід конем

Рік:
Ор. назва:
Три богатыря: Ход конем
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Костянтин Феоктистов
Тривалість:
01:14:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Багато років тому на російських екранах з'явився перший повнометражний мультфільм про пригоди відомого по російським казкам богатиря. І мультик настільки припав до смаку глядачам, що були випущені мультфільми про кожного з трьох богатирів, а потім і зовсім почали зніматися мультики, де вони втрьох захищають Кієвську Русь. Ось і зараз перед нами мультфільм з тієї ж серії, де ми знову побачимо улюблених героїв.

Адже всі пам'ятають богатирського коня на ім'я Юлій? Для тих, хто не пам'ятає або ще з ним не знайомий, варто сказати, що персонаж він вельми колоритний. Такий собі веселун і балагур що багато розмовляє, якому не чуже трохи побути боягузом або вляпатися в яку - небудь історію, звідки його доводиться витягувати богатирям. Але все ж Юлій товариш приємний і позитивний.

Так сталося, що бояри задумали змову проти царя зробити, а Юлій про це дізнався, випадково підслухавши розмову. Та тільки от біда: богатирі далеко - борються з розбійниками, інші захисники теж всі в справах, кому ж рятувати государя і Русь?

Юлій поміркував і зрозумів, що єдиний, хто може встати на захист Князя - він сам. Тепер Юлій перетвориться на справжнього стратега і воїна, хитрого, войовничого, сміливого. А ми будемо з задоволенням і посмішкою за цим спостерігати. ©Kino4ua Три богатирі: Хід конем 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Антуан
    Антуан
    5 серпня 2021 17:06
    + +5 -
    Могли б дублювати мультфільм Три богатирі Хід конем українською мовою.