Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Три богатирі і Спадкоємиця престолу

Рік:
Ор. назва:
Три богатыря и Наследница престола
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Костянтин Бронзит
Тривалість:
01:30:47
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Князь Київський тяжко хворий і приходить час призначати спадкоємця престолу. Для Князя це завдання стає не простим. Кандидатів на звання безліч: кращий друг сім'ї, якийсь родич або заморська принцеса. Але кого з них вибрати? Поміркувавши, Князь зупиняє свій вибір на родичці - не зовсім принцесі, але його близькою племінниці Забаві. Її чоловік - учень Добрині Микитовича.

Разом з чоловіком, Забава здобуває освіту в Царгороді, який як і раніше знаходиться під владою Василевса. Але діватися нікуди. Рішення Царя остаточне. Раз вже спадкоємцем царства стає Забава, то її необхідно доставити назад.

Три богатирі: Альоша, Ілля, Добриня і вірний кінь Юлій, на частку яких випадало безліч випробувань, стають учасниками нових пригод. Цар Київський доручає їм відправитися за тридев'ять земель на пошуки Забави, щоб в спішному порядку повернути її на рідну землю. Завдання здається простим і її виконання не повинно зайняти багато часу. Однак, ніхто не здогадується, що у Василевса також є плани на заняття престолу. Тому, трьох богатирів чекають непрості пригоди, а часу у них не так вже й багато. ©Kino4ua Три богатирі і Спадкоємиця престолу 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Антуан
    Антуан
    23 серпня 2021 16:09
    + 0 -
    Могли б не дублювати цей мультфільм бо в український прокат не вийшов.