Kino4ua.com
HD 720p
R

Дивовижні історії (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Amazing Stories
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Майкл Діннер, Сюзанна Фогель, Кріс Лонг, Марк Майлод, Сільвен Вайт
Тривалість:
00:52:33
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | VERЛань Group
Переклад:
Original English Оригінал
Важко повірити, що рівно 35 років тому світ познайомився з чудовою антологією Стівена Спілберга "Дивовижні історії". Вільно заснований на популярній лінії коміксів з початку 19-го століття, оригінальний серіал, який йшов з 1985-86 років, захопив уяву глядачів з його дивним набором історій від деяких з найбільш визнаних кінематографістів свого часу (включаючи Клінта Іствуда, Мартіна Скорсезе і Роберта Земекіса ). На одному тижні ви можете випробувати жахливий кошмар письменника жахів, переслідуваного його недавнім творінням, а на наступному тижні ви будете відправлені в емоційну і захоплювальну подорож групи пілотів винищувачів Другої світової війни, які відчайдушно намагаються врятувати свого щасливого стрілка живота. Хоча, на жаль, недовговічне для тих небагатьох, хто відкрив його, це шоу було чудовим і еклектичним поєднанням фантазії, гумору, жаху і серця.

Тепер, з цим недавнім відродженням від творців "Одного разу" Адама Горовиця і Едварда Кітсіса і виконавчого продюсера Стівена Спілберга, а також, ціле нове покоління тепер може бути введено в цей світ уяви та подиву. Від перших рядків оригінального знаменитого фільму легендарного композитора Джона Вільямса до його фінальних моментів, перший епізод під назвою "підвал" примудряється зберегти ту ж магію і диво, що і класичні епізоди оригінального серіалу. Відмінні виступи (на чолі з Діланом О'Брайеном з фільмів "Той, що біжить по лабіринту" для цього першого епізоду) і першокласний дизайн виробництва змусять новачків і шанувальників оригіналу повернутися за великим. Якщо цей перший епізод є якою-небудь ознакою, ця дивовижна історія тільки почалася. Перший епізод "Підвал" - це в основному історія людських взаємин, уплетених в часі через чогось незрозумілого. Це не наукова фантастика. Так що ніхто не дивиться, якщо ви шукаєте відчуття відеоігри. Ось що не так з усіма рецензіями критиків, тому що вони не можуть перестати порівнювати його з іншими речами, які набагато темніше і навряд чи навіть будуть відчувати те ж саме. Однак, якщо ви хочете добре провести час, який змушує вас відчувати серце всередині вас, продовжуйте дивитися. У цьому світі ніхто не є лиходієм. Люди не зловживають технологіями. Кінець світу ще не настав. Замість цього ми отримуємо персонажів, які піклуються одне про одного. Це історія любові, але не тільки. ©Kino4ua Дивовижні історії (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?