Kino4ua.com
PG-13

Особлива думка

Рік:
Ор. назва:
Minority Report
Країна:
США
Режисер:
Стівен Спілберґ
Тривалість:
02:25:09
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Украинский
Час дії - 2054 рік. Останні шість років в американській столиці працює спеціальний відділ - експериментальний підрозділ профілактики злочинів «Precrime». Використовуючи психічні та комп'ютерні технології, співробітники спецвідділу отримують дані про ще не скоєні злочини. Завдяки інноваційному методу в роботі поліції, число вбивств в місті зводиться до нуля.
Інформація надходить від трьох провидців, інакше іменованих «прова», чиї бачення про прийдешні вбивства виводяться на екран. Разом з докладною картиною злочину служителі закону отримують відомості про імена вбивці і жертви, типі злочину і точний час вбивства. Заарештовані громадяни вводяться в стан анабіозу і занурюються в спеціальні капсули. Ніхто не ставить під сумнів ефективність програми, і вона набуває все більшого поширення. Але все змінюється, коли капітан підрозділу Джон Андертон сам виявляється на місці підозрюваного.
Пустившись в біг, Джон ховається від колишніх колег і намагається довести свою невинність. У пошуках правди, він розуміє, що програма не досконала, і іноді система допускає помилки. Переживши операцію з пересадки очей, Андертон викрадає провидицю Агату, чия окрема думка може розставити все по своїх місцях. Чи вдасться Джону добитися скасування програми? ©Kino4ua Особлива думка 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?