Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

127 годин

Рік:
Ор. назва:
127 Hours
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Денні Бойл
Тривалість:
01:33:44
Переклад:
Українська мова Цікава ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Що може бути прекрасніше, ніж чисте гірське повітря, чудові пейзажі і адреналін що бушує в крові? Для молодого чоловіка Арона Ралстона життя було неповним без постійних експедицій в гори і підкорення крутих схилів каньйонів Юти. За вдачею екстремал, Арон займався скелелазінням і альпінізмом, здійснював велосипедні заїзди і відправлявся в небезпечні подорожі. Його пристрасть до гострих відчуттів затьмарювала все інше, і одного разу ледве не коштувала йому життя ... Йшов 2003 рік, чергова вилазка Арона в гори починалася як зазвичай. Але одна безглузда випадковість, і скелелаз впав в ущелину. За ним послідував величезний камінь вагою понад 300 кілограмів, який дивом не вбив чоловіка, але намертво прищемив його праву руку. Залишившись один на один з дикою природою, Арон провів в смертельній пастці 127 годин. Місце, де він опинився, було пустельним - туристи рідко забрідали так далеко, і ніхто вдома не знав, куди відправився Ралстон. Його батьки, сестра і кохана дівчина чекали вістей, поки Арон перебував на межі життя і смерті. Невеликий запас харчів та води незабаром підійшов до кінця, і доводилося миритися з почуттям голоду і жахливої спраги. Для того щоб зберегти присутність духу, Арон записував себе на відеокамеру, уцілілу завдяки щасливому випадку. Він докладно розповідав про те, що відбувається і ділився з невидимими глядачами своїми страхами і баченнями, які були йому в бреду. Показавши невтомне бажання вижити, зрештою Арон прийняв рішення, яке дозволило йому вирватися на свободу ... ©Kino4ua 127 годин 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?