Kino4ua.com
PG-13

Сонце також зірка

Рік:
Ор. назва:
The Sun Is Also a Star
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Рі Руссо-Янг
Тривалість:
01:40:57
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Любительский (двухголосый закадровый) MUZOBOZ
Кілька років тому сімейство Кінгслі покинуло рідну Ямайку, щоб почати життя з чистого аркуша в Сполучених Штатах Америки. У реальності, на жаль, все виявилося не так чудово, як вони планували, але, не дивлячись на труднощі, відсутність офіційної роботи і вимушене проживання в громаді для іноземців, вони щасливі.

Раптово їх дочка Наталія дізнається про підготовку візиту міграційної поліції. У сім'ї є рівно доба, щоб зібрати речі, після чого їх негайно депортують з країни. Смілива і розважлива дівчина намагається знайти вихід з положення, але все марно.

Юна іммігрантка повертається додому, думаючи над ситуацією, і не помічає, що на неї рухається автомобіль на великій швидкості, але її рятує симпатичний хлопець який опинився поруч. Її рятівника звуть Даніель, він пише вірші і мріє присвятити себе улюбленій справі, але батьки наполягають на вступ до коледжу і отримання серйозної, затребуваної професії. Привабливий і цікавий юнак відразу зацікавив головну героїню, і коли він жартома запропонував парі, що змусить її закохатися в себе, Наташа, пам'ятаючи, що їй залишилося лише пару годин до депортації, погоджується. ©Kino4ua Сонце також зірка 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?