Kino4ua.com
PG-13

Лялька 2: Брамс

Рік:
Ор. назва:
BRAHMS: THE BOY II
Країна:
США
Режисер:
Вільям Брент Белл
Тривалість:
01:26:33
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - КОЛОБОК
Молоде сімейство довгий час збирало кошти для того, щоб купити нове просторе житло. Нарешті цей день настав - головні герої гостросюжетного фільму перебираються в просторий особняк. Поки батьки займаються облаштуванням приміщення, їх молодший син досліджує будинок, і одного разу відшукує потаємну кімнату, де знаходить дивну ляльку на ім'я Брамс. Хлопчик починає вести бесіди з іграшкою так, немов вона жива людина - через час стає ясно, що Брамс - дійсно живий, тільки він далеко не людина, в ньому приховані містичні секрети, які загрожують усім членам сім'ї. Згодом в особняку починають відбуватися зловісні події. Чи зможе сімейство впоратися з гостем, який оселився в їхньому новому житлі задовго до них самих? ©Kino4ua Лялька 2: Брамс 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?