Kino4ua.com
R

Пляж

Рік:
Ор. назва:
The Beach
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Денні Бойл
Тривалість:
01:59:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Украинский
Звичайний американський юнак втомлюється від звичного способу життя і вирішує відпочити. Звичний відпочинок не приносить йому належної насолоди. Він хоче справжніх пригод, тому відправляється в Таїланд і заселяється в дешевий готель. Поки хлопцеві зовсім не щастить: відпочинок не насичений ні пригодами, ні яскравими фарбами, ні цікавими подіями. Але незабаром Річард перетинається з абсолютно невідомим йому людиною, який розповідає про таємничий острів, дістатися на який можна тільки маючи карту. Цей острів - справжній рай на землі: конопля тут росте як бур'ян, живе там дивна комуна, пляж острова має магічну красу, а саме місце в цілому - дуже незвичайне. Річард не міг відмовитися від такої можливості, тому вирішив відправитися на острів.
Перед тим, як відплисти, Річард знайомиться з парою французів, які теж не проти нових вражень. Вони будуть добиратися разом. Однак хлопці не уявляють, яка смертельна небезпека їх чекає, адже острів переповнений натовпом добре озброєних тайців, які вирощують наркотики. Це лише одна з смертельно небезпечних бід, з якими мандрівники зіткнуться. Потрапивши на місце, доведеться познайомитися з життям острова і, можливо, відпустивши страхи, зрозуміти кожного з жителів, які заселили цю містичну землю. ©Kino4ua Пляж 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?